Welkom op de nieuwe website van krafton van Bijl

krafton® GVK profielen
in HVAC (Heating, Ventilation, Airconditioning en Cooling)

De condities waaronder HVAC (heating, ventilation, airconditioning en cooling) apparatuur moet functioneren zijn vaak extreem corrosief door hoge vochtbelasting, temperatuurwisselingen en reinigingsmiddelen. Indien deze apparatuur in metaal is uitgevoerd moeten er ook maatregelen worden getroffen om koudebruggen te voorkomen. Inmiddels hebben onze GVK profielen, denk aan U-profielen, buisprofielen en kokerprofielen, ook hun weg gevonden inRead more

De condities waaronder HVAC (heating, ventilation, airconditioning en cooling) apparatuur moet functioneren zijn vaak extreem corrosief door hoge vochtbelasting, temperatuurwisselingen en reinigingsmiddelen. Indien deze apparatuur in metaal is uitgevoerd moeten er ook maatregelen worden getroffen om koudebruggen te voorkomen.

Inmiddels hebben onze GVK profielen, denk aan U-profielen, buisprofielen en kokerprofielen, ook hun weg gevonden in de constructies van apparatuur voor deze branche. Onze GVK profielen zijn corrosiebestendig en bezitten een lage warmtegeleidingscoëfficiënt.
HVAC-apparatuur wordt vaak op daken geplaatst of aan plafonds of gevels gehangen. Het lage gewicht van onze glasvezelversterkte polyester profielen biedt hier een belangrijk voordeel in vergelijking met de traditioneel toegepaste materialen.