Welkom op de nieuwe website van krafton van Bijl

krafton® GVK profielen
in Transport & Logistiek

Duurzaamheid, gewichts- en kostenbesparing (respectievelijk uit milieu- en concurrentieoogpunt) hebben constante aandacht in deze sector die altijd in beweging is. Dankzij toepassing van glasvezelversterkt kunststof zijn vrachtwagens lichter geworden en is het aardolieverbruik afgenomen, wat een gunstige uitwerking heeft op het milieu. Tevens hebben vrachtwagens met een lager eigen gewicht, een groter nuttig laadvermogen. GewichtsreductieRead more

Duurzaamheid, gewichts- en kostenbesparing (respectievelijk uit milieu- en concurrentieoogpunt) hebben constante aandacht in deze sector die altijd in beweging is. Dankzij toepassing van glasvezelversterkt kunststof zijn vrachtwagens lichter geworden en is het aardolieverbruik afgenomen, wat een gunstige uitwerking heeft op het milieu. Tevens hebben vrachtwagens met een lager eigen gewicht, een groter nuttig laadvermogen. Gewichtsreductie betekent dan: meer lading per truck, zodat er minder ritten nodig zijn.

Voor de transportsector produceren wij vele producten, waaronder:

  • GVK Hoekprofielen
  • GVK Constructiedelen
  • GVK Vloerdelen
  • GVK Zijwanden

Voor AdBlue distributie maken wij geïsoleerde dispenser-units die tevens dienen als vloeistofdichte opvangvoorziening. Uiteraard zijn deze units voorzien van het DiBt-keurmerk. Want krafton staat voor kwaliteit!