Welkom op de nieuwe website van krafton van Bijl

krafton® GVK profielen
voor railinfra en Deutsche Bahn

Onze GVK-Constructieprofielen hebben de EBA-goedkeuring en kunnen dus worden gebruikt in de railinfrastructuur van onder meer de Deutsche Bahn. Vezelcomposieten zijn aanzienlijk lichter dan metalen. Bovendien zijn onze GVK-constructieprofielen zeer goed bestand tegen corrosie en verwering en zijn niet geleidend. Dit maakt GVK tot een uitstekend product voor Rail-Infra en DB-projecten. Vanwege hun lage gewichtRead more

Onze GVK-Constructieprofielen hebben de EBA-goedkeuring en kunnen dus worden gebruikt in de railinfrastructuur van onder meer de Deutsche Bahn. Vezelcomposieten zijn aanzienlijk lichter dan metalen. Bovendien zijn onze GVK-constructieprofielen zeer goed bestand tegen corrosie en verwering en zijn niet geleidend. Dit maakt GVK tot een uitstekend product voor Rail-Infra en DB-projecten.

Vanwege hun lage gewicht kunnen de profielen worden getransporteerd en opgebouwd, bijvoorbeeld als GVK-kabelgoten en voor speciale constructies van GVK zonder het gebruik van kranen. De aanpassing ter plaatse is eenvoudig en veilig: er is geen vonkvorming zoals bij metalen en het GVK-materiaal is elektrisch isolerend.

GVK-constructies kunnen onveilige houten en stalen constructies vervangen, evenals leuningen in geval van modernisering of nieuwbouw van spoorbruggen. Extreem stabiele, corrosiebestendige en bovendien visueel aantrekkelijke brugleuningen kunnen gemaakt worden van GVK-constructieprofielen. Bovendien zijn er geen hoge kosten voor het aarden van de bouwwerken, omdat het materiaal elektrisch isolerend is.